Typologies.gr

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Τι αντικατοπτρίζει το νέο Δ.Σ. της ΕΡΤ

Τοποθετήθηκε το νέο Δ.Σ. της ΕΡΤ και εκ των ιδιοτήτων τους μπορεί να βγάλει κανείς τα πρώτα συμπεράσματα για το που το πάει ο Π. Γερουλάνος.  Τα νέα μέλη είναι:
kalimeris3.jpgΟ Τζώνυ Καλημέρης, σύμβουλος περιεχομένου τηλεόρασης μέχρι σήμερα στην ΕΡΤ, με προϋπηρεσία ως Γενικός Διευθυντής της ΕΡΤ, όπου παραιτήθηκε μετά το black out στους Ολυμπιακούς του 2004, στον ALPHA ως γενικός διευθυντής και στο MEGA ως διευθυντής προγράμματος. Θα λειτουργεί ως ο “άνθρωπος που γνωρίζει την ΕΡΤ και τους μηχανισμούς της”
Ο Γιώργος Ελενόπουλος, δημοσιογράφος – πολιτικός συντάκτης σε διάφορα μέσα  με τελευταίο τον FLASH 96, απ’ όπου παραιτήθηκε για να αναλάβει το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ. Θα λειτουργεί ως “το μάτι του ΠΑΣΟΚ στην ΕΡΤ, αλλά και ως επαγγελματίας του χώρου”.
Ο Ηλίας Μοσχονάς, σύμβουλος διαχείρισης ανθρώπινων πόρων,  με 30/6/2008 ανέλαβε HR Director στη Vodafone. Στο παρελθόν είχε εργαστεί στον Ομιλο ΤΙΤΑΝ, ως Group Human Resources Director, ενώ έχει 30ετή σημαντική πορείαmoshonas στον τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού σε εταιρείες εντός και εκτός Ελλάδος όπως η Colgate- Palmolive, η Pepsico, η Βιοχάλκο και η Diageo. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων (University of Maryland – USA), Μεταπτυχιακού τίτλου Master στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (University of Utah – USA), καθώς και Πτυχίου σε Total Quality Management (Quality College P.B. Crosby – Αγγλία).Ο κ. Μοσχονάς προφανώς θα αναλάβει να δημιουργήσει το επικαιροποιημένο οργανόγραμμα τις ΕΡΤ, να δει τις πραγματικές ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό, να κάνει αξιολόγηση των εργαζομένων και να βρει λύσεις για την καυτή πατάτα των συμβασιούχων.
Ο Γεωργοανδρέας  Ζάννος είναι δικηγόρος LLM με σπουδές στην Αγγλία και εξειδίκευση στα πνευματικά δικαιώματα, νομικός εκπρόσωπος του υπ. Πολιτισμού, ενώ στο παρελθόν ήταν νομικός σύμβουλος του ΟΣΔΕΛ (Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου) και της BSA.
και ο Στέλιος  Στεφάνου, οικονομολόγος , εκπρόσωπους του Υπ. Οικονομίας.
Ο διορισμός τους αναμένεται να κριθεί, όπως ορίζει η νομοθεσία , αύριο από το ΕΣΡ.

Στις 9/10/2009 είχαν παραιτηθεί οι:
Αθανασίου Ανδρέας (Δημοσιογράφος) – Εκπρόσωπος του μετόχου
Δασκαλάκης Μενέλαος (Οικονομολόγος) – Εκπρόσωπος του μετόχου
Ζακυνθινός Διονύσιος (Δημοσιογράφος) – Εκπρόσωπος του μετόχου
Τροχάνη Μαρία-Αγγελική (Χημικός Μηχανικός) – Εκπρόσωπος του Δημοσίου

ενώ παραμένουν προς το παρόνως μέλη:
Δημητρίου Βασίλειος (Μουσικοσυνθέτης) – Εκπρόσωπος του Δημοσίου
Κεφάλας Χαράλαμπος – Εκπρόσωπος Οικονομικής & Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ)
Κωστάλας Αλέξης (Δημοσιογράφος) – Εκπρόσωπος του μετόχου
Μακρής Δημήτρης – Εκπρόσωπος των εργαζομένων
Σαζακλόγλου Συμεών – Εκπρόσωπος των εργαζομένων


"www.mediablog.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

pestaola.gr

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ

Pathfinder.gr Tv - Οι ταινίες της ημέρας

MediaBlog.gr

v4.e-go.gr - TIME OUT - ΕΞΟΔΟΣ - ΚΟΣΜΙΚΑ

Συνεργάτες